Extrovertált majmok vs. introvertált teknősök

5 ok, amiért piszok mázlista vagy, hogy introvertáltnak születtél

2014. szeptember 10. 15:02 - Főtekiné

Lucky.jpg

Kép forrása: https://www.flickr.com/photos/jdhancock

 

5 ok, amiért piszok mázlista vagy, hogy introvertáltnak születtél:

 

1. Minden időjárás a barátod. Soha nem kell azon gondolkodnod, mi a fenét kezdj magaddal, ha az eső miatt elmarad a kerti parti vagy a hóvihar miatt a barátaid nem tudnak átjönni a szokásos szombat esti sörözésre.

 

2. Sokkal jobban viselsz egy törött láb vagy veszélyeztetett terhesség miatti bezártságot. Az elszigeteltség érzése nálad sokkal kevésbé, sokkal hosszabb idő után jelentkezik csak, mint egy extrovertáltnál.

 

3. Az esküvőd előtt nem stresszelsz azon, hogy akik nem fértek be a kétszáz fős vendégkeretbe, meg fognak sértődni rád.

 

4. A technológia fejlődéséből te profitálod a legtöbbet. Nem kell telefonálnod, interneten is elintézheted a hivatalos ügyeket. Webáruházak, önkiszolgáló pénztárak, automata ügyfélszolgálat… Na, jó, utóbbit mindenki utálja, de akkor is: egyre könnyebbek a hétköznapjaid!

 

5. Ha megöregszel, és már nem tudsz aktív társasági életet élni, az neked meg se kottyan, míg egy E mély depresszióba eshet.

 

Ti milyen helyzeteket tudtok még, amikor örültök, hogy introvertáltnak születtetek?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majmokvsteknosok.blog.hu/api/trackback/id/tr946686243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása